Automatische kattenbak met App en geurfilter

De zelfreinigende kattenbak van Petlux, een technisch wonder dat designer elegantie uitstraalt. Deze geavanceerde, super slimme kattenbak is niet alleen functioneel, maar ook visueel verbluffend. Met een strak LED-Touch display en App-bediening, doet deze kattenbak al het werk voor u, zodat u meer tijd heeft om van uw katten gezelschap te genieten.

Met de App kunt u de kattenbak eenvoudig bedienen, met functies zoals in- en uitschakelen en het inplannen van de reinigingsmodus, automatische modus en luchtreinigingsmodus, het instellen van vertragingen en intervallen en zelfs het inschakelen van kinderveilige functies. U kunt ook de gewichtsweergave bekijken en de bezoekgeschiedenis bekijken.


De kattenbak beschikt ook over een automatische detectiesysteem met beveiliging, start alleen wanneer nodig en pauzeert en herstart wanneer uw kat de kattenbak verlaat. Het LED-touchscreen aan de voorkant van de kattenbak biedt eenvoudige bediening en toegang tot informatie, waaronder drum aanwezigheid, wifi-modus en status van de afvalbak.

Met slechts 35 dB is dit de stilste automatische kattenbak op de markt, perfect voor elk huis. De ingebouwde ionenluchtfilter en ionisator verwijderen onaangename geuren voordat ze uw leefruimte binnenkomen, met ionisatietechnologie die slechte geuren neutraliseert en eruit filtert zonder schade aan uw huisdier.

Ontworpen voor meerdere katten, stelt het slimme systeem dataverzameling van meerdere feline metgezellen toe, en de kattenbak is geschikt voor kittens vanaf 0,7 kg en volwassen katten tot 8 kg. Het is compatibel met Bentonite, Tofu granules maat S en Straw granules maat S, maar niet met Wood pellets M-L, Gel pellets of Tofu pellets maat M-L.

Met 10 voordelen in één biedt de Petlux zelfreinigende kattenbak een eenvoudige bediening, knopbediening reiniging, ion sterilisatie, beveiliging, dataverzameling van meerdere katten, bediening van meerdere trays, gemakkelijk schoon te maken niet-klevende basis, volledig aanpasbare instellingen en een extra grote kattenbak, waardoor het de ultieme keuze is voor elke verfijnde kattenouder."10 redenen om een automatische kattenbak te nemen
Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een automatische kattenbak voor uw katachtige metgezel. Hier zijn slechts enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om over te stappen:

  1. Gemak: een automatische kattenbak zorgt voor het scheppen voor u, waardoor u tijd en energie bespaart.
  2. Hygiëne: Automatische kattenbakken kunnen helpen uw huis schoner en hygiënischer te houden door afval regelmatig te verwijderen en geurtjes te verminderen.
  3. Gezondheid: Automatische kattenbakken zorgen ervoor dat uw kat altijd een schone plek heeft om naartoe te gaan, waardoor het risico op gezondheidsproblemen wordt verkleind.
  4. Minder geurtjes: Automatische kattenbakken hebben afgesloten bakken die geurtjes opvangen, waardoor je huis fris blijft ruiken.
  5. Betere hygiëne: automatische kattenbakken gebruiken sensoren om te detecteren wanneer uw kat de bak heeft gebruikt en scheppen het afval vervolgens in een afgesloten bak, waardoor het risico wordt verkleind dat uw kat ziektekiemen door het huis verspreidt.
  6. Tijdbesparend: automatische kattenbakken kunnen u tijd en moeite besparen door het scheppen voor u te doen.
  7. Kostenbesparend: automatische kattenbakken kunnen u op de lange termijn geld besparen, omdat ze minder onderhoud vergen en u minder vaak afval hoeft te kopen.
  8. Mogelijkheid voor meerdere katten: automatische kattenbakken zijn perfect voor huishoudens met meerdere katten, omdat ze meer afval kunnen bevatten en het toegenomen gebruik aankunnen.
  9. Aanpasbare instellingen: sommige automatische kattenbakken worden geleverd met aanpasbare instellingen, zodat u de frequentie van het verwijderen van afval kunt instellen om aan de behoeften van uw kat te voldoen.
  10. Meer rust: automatische kattenbakken bieden rust, wetende dat uw kat altijd een schone plek heeft om naar toe te gaan en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitscheppen van de kattenbak.